home winkel hifi beveilig multimedia layoutigatie telefoon blackbox radardetectie projectcontact route aanbiedigen

route

Aanbieding
Alarmsysteem
klasse 3


nu € 599,00
(incl. btw)

(ipv € 699.00)


Radardetectie


www.stinger.nl

In 1990 introduceerde Stinger z'n eerste radar detector. Deze werd door de automobilist lovend ontvangen en door de vakpers in no-time gebombardeerd tot "controlekraker". Met de daarop volgende producten - waaronder de legendarische Stinger Ventura - vestigde Stinger definitief zijn reputatie als ontwikkelaar van superieure waarschuwingsapparatuur voor in de auto. Inmiddels is Stinger een synoniem voor "de luxe van relaxed rijden". De DSI Computer wordt dan ook, via speciaal geselecteerde dealers, geleverd aan enthousiaste automobilisten in o.a. Nederland, Engeland, Duitsland, Spanje, België en Italië.
Ondertussen blijft Stinger in Nederland werken aan technologie die het rijden zo aangenaam mogelijk moet maken. Stinger investeert een aanzienlijk deel van de omzet in ontwikkeling van nieuwe producten. De unieke input van de Stinger-gebruikers is daarbij van onschatbare waarde. Uw suggesties worden daarom bijzonder op prijs gesteld.

Ook met vragen over relaxed rijden, of voor het adres van een Stinger dealer bij u in de buurt, kunt u natuurlijk bij Stinger terecht.

Stinger visie
Wij ontwikkelen superieure waarschuwings-elektronica om de serieuze automobilist optimaal te laten genieten van de luxe van relaxed rijden. Wij zijn trots op onze historie van producten die lovend door pers en consument zijn ontvangen.

Wij zijn ervan overtuigd dat steeds meer consumenten voor Stinger kiezen omdat wij product- en service-gericht werken op een wijze die recht doet aan Stinger’s principes. Goed zaken doen beschouwen wij dan ook als het lange-termijn tevreden stellen van onze klanten - in tegenstelling tot de korte-termijn focus van veel bedrijven. Op deze wijze kunnen we onze leidende positie als product-ontwikkelaar behouden en uitbouwen.

Wij hechten veel waarde aan de vrijheid van het individu en de drijvende krachten van onze economie en samenleving. Wij vinden dat de excessieve controledrang van de overheid leidt tot steeds verdere inperking van initiatief, creativiteit, welvaart en vrijheid. Wij verzetten ons daarom tegen collectivisme, verstikkende regelgeving, de vele zichzelf verrijkende politici en de elkaar versterkende en elkaar subsidiërende overheidsinstanties en stichtingen.